Olasz al dente!

Nagyon pipec, eszményien jó tésztacsodákat készítő étterem! Ha belépsz, meglepődsz, hogy milyen modern és hogyan lehet a kék-fehér metrocsempe variációval  tökéletesen igényessé varázsolni az éttermet. 




Végig a pult fölött fűszeres, tésztás és olajos üvegek sokasága díszíti a helyiséget. "Öregített" koptatott tükrök teszik még tökéletesebbé.  A tengerkék csempe idézi az olasz tengert, a fehér szín pedig a tisztaság jelképe. És valóban tiszta! Ez a budapesti BELLOZZO!

"BELLOZZO® minőségi olasz ételek, mindennap, elérhetően, mindenkinek!"  http://www.bellozzo.hu


A BELLOZZO® márka a mindennapi olasz konyhát képviseli. Hatalmas olaszországi tapasztalattal rendelkező séf alkotta a menüfogásokat,  hónapokig dolgozott azon, hogy a fogásaik akkor is tökéletesek legyenek, ha percek alatt szeretnék a vendégeik elé tenni. Az eredmény: egy tökéletes BELLOZZO®- ízorgia!

Budapesti Oktogonon találod őket, sétálj be hozzájuk! Tészták, pizzák és saláták mind a látványkonyhában, a szemed előtt készülnek. A várokozási idő nem hosszú. A rendelésed a pultnál adhatod le, ahol kapsz egy sorszámot, ha elkészül a rendelésed, akkor megjelenik a sorszámod a falon lévő képernyőn, valamint az is, hogy melyik pultnál (Pisa, Velence, Róma) veheted át a tésztacsodákat.
Az étlap egyszerűségében nagyszerű, választhatsz tésztát, pizzát, salátát, desszertet, kávét és italokat.
A tészták közül 6 féle szerepel az étlapon, ezen felül extra feltéttel, normál vagy grande adaggal. A pizzák is elfogatható árúak, itt is extra feltét választható.
Ezen felül gondolnak a diétázókra, teljes kiőrlésű tésztát is rendelhetsz!
Tehát ez az étterem tiszta, gyors, minőségi alapanyagokból állítja elő (titkok nélkül, látványkonyhával) az igazán ízletes olasz ételeket. Nem kell választanod a minőség és a jó ár közt, mindkettőt itt egy helyen kapod meg! Gyorsan, jót enni, megfizethető áron, három érv a BELLOZZO mellett!





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések