Kaltenberg jól csúszik!

A házi sör egy kincs. Miért? Mert nagy odafigyeléssel készül, éppen ezért kis mennyiségben, nem ipari méretekben.
Egy különleges ízélmény:
- mert sokkal finomabb mint ipari társa,
- nem spórolnak a hozzávalókkal, minőségi alapanyagokból készül,
- magasabb az alkoholtartalma,
- minőségi élvezet, kevés intenzív fogyasztás,
- egészséges,
- széles választék nagy fantáziával.

Ezért is csúszik olyan jól a Kaltenberg! http://kaltenberg.hu

Térj be egy előre lefoglalt időpontban egy sörházlátogatásra, majd az étteremként működő hatalmas pincében fogyassz el egy jó ebédet vagy vacsorát!
Hagyományos technológiával, tartósítószermentes kézműves söröket készít 29 éve Somogyi József és Somogyi Péter sörmester a Kaltenberg Sörházban. Itt megismerheted a sörgyártás menetét, egyedi program fogad a város szívében.
Az étterem olyan mint az általuk gyártott sör, különleges.
Ahogy az étterem lépcsőin lesétálsz kellemes látvány fogad, na és kedves személyzet. 
Érdemes előre foglalni asztalt, főleg hétvégén, mivel egy nagyon közkedvelt helyről beszélünk.
A pincérek odakísérnek az asztalhoz, ha kell még lesegítik a kabátodat is! 
Hangulatos, téglákkal kirakott, boltíves pince ad helyet az étteremnek, amely különálló termekkel is rendelkezik, így nem nehéz különböző rendezvényt és családi eseményt privátabb szférában tartani. 

Az étel- és itallapot is egy élmény olvasni. A sört ne hagyjátok ki! A személyautót felejtsétek el, ide tömegközlekedéssel érdemes jönni!

Ha többen vagytok kérjetek sörgömböt, 3 liter kiváló sörrel teli élvezet. De ha már isztok, muszáj ennetek is! Különleges ételeket kínálnak és eszményien finomak. A vaslapon sült csirke, tényleg vaslapon sül, sőt még sistereg is ahogy kihozzák az asztalhoz a vaslappal együtt. Ilyenkor a köret természetesen egy külön tányéron landol. 
Az árak elfogadhatóak, szervízdíj van, erre készüljetek fel. Nagyon ajánlom mindenkinek, egyszer ki kell próbálni, aztán még egyszer, majd utána többször is!















Megjegyzések

Népszerű bejegyzések